Pentuja

Mistywood's kennelin kasvatustyö on pienimuotoista. Ensimmäinen Mistywood's kultainennoutaja pentue on syntynyt 9.8.1996, joten aikaa on vierähtänyt rodun parissa jo kolme vuosikymmentä!


Tavoitteenani on kasvattaa terveitä ja rotumääritelmän mukaisia pentuja, joista kasvaa tasapainoinoisella hyvällä luonteella varustettuja koiria, joilla on rodulle ominaiset nouto- ja metsästysinto tallella ja joiden kanssa voi harrastaa monipuolisesti eri lajeja ja ennen kaikkea elää jokapäiväistä yhteiseloa perheenjäsenenä.


Mistywood's pennut

Meillä kaikki pennut kasvavat kotioloissa muiden koiriemme, kissojen ja perheemme keskellä tottuen jokapäiväiseen kodin elämään.


Pentuja käsitellään paljon ja sisäsiisteyden ensi aakkosiakin pennuille opetetaan. Pennut ei vietä aikaa yksin pentuaikana, vaan aina on joku ihminen läsnä. Meillä pentuja ei vieroteta/eroteta emostaan, vaan mennään äitikoiran ehdoilla ja näin pennut saavat loppuun asti oppeja, läheisyyttä ja turvallisuuden tunnetta emoltaan.


Pennut luovutetaan sopiviin koteihin eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina, rekisteröitynä, useaan kertaan madotettuina, kattavien hoito- ja ruokintaohjeiden sekä pentupaketin kanssa 7 viikon iästä alkaen.


Kasvattajana haluan olla uusiin omistajiin yhteydessä myös luovutuksen jälkeen ja kuulla mitä kasvattieni elämään kuuluu sekä pyrkiä auttamaan ja neuvomaan ongelmatilanteissa asiasta tai kellon ajasta riippumatta - olla se ihminen, jolta kysytään aina ensimmäiseksi neuvoa, olipa asia sitten iso tai pieni sekä jakaa niin ilot kuin surutkin.


JOS OLET KIINNOSTUNUT MISTYWOOD'S PENNUISTA OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!